Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nową R6 widziałem na żywo tylko biało-czerwona i prezentowała się kozacko

gdyby nie ten sterczący badyl pod zadupkiem byłaby idealna :wink:

Jeśli chodzi o R1 2006 to świetnie wygląda

w czarnym kolorze z czerwoną naklejką wokół rantów :)

Kolega z Tomaszowa ma właśnie taką R1 na sprzedaż za 36K :) :)

Jeśli chodzi o mojego sprzęta to marze o takim

http://www.piechur.webd.pl/foto/01.jpg

Koszt przemalowania motocykla łącznie z felgami to niecale 1000zł :)

Chyba sie skusze na lato :biggrin:

----------------------------------

pozdrawiam -piechur

Edytowane przez piechur

• 4 tygodnie później...

malowanie kwestia gustu.. gdzies widzialem f3 w zielono-odblaskowym ubranku.. co kto lubi

generalnie pomalowane felgi dodaj duzo uroku :lapad:

chyba bym się nie przekonał do zielonej Hondy, ale znając zycie jak bym taką dostał za free to bym się nie obraził ;d mi osobiście podobają się motocykle jedno kolorowe... np: cały czarny ;] z jakimis lekkimi naklejkami typu Honda na baku, i gdzies np: podobny napis na plastikach... oczywiście oryginalny, bez wiejskiego tuningu i oblepiania byleczym i byle gdzie... , a naklejki po to zeby nie wyglądał jak by był malowany na nowo po dzwonie.... ;] pozdrawiam ;] :banghead:

jak do stuntu to lepiej nie malowac wgóle :crossy:

a tak na serio to mi sie podobają sprzety jedno max dwu kolorowe, i to ni ew jakies maziaki tylko takie zwykłe np.gora czerwona i doł czarny :icon_mrgreen:

pzdr

Flaga angoli? :bigrazz:

Te nowe malowania serii R mi sie osobiscie bardzo podoba :wink: No stuntu zgadzam sie ze najlepiej jest czarny mat ale to ktos musi umiec to robic,bo jak nie to wogolnie nie malowac,a najlpiej odczepic owiewki bo pozniej jak sie polamia to sa spore koszty :buttrock:

Piechur nie maluj swojego moto,o wiele ladnie wyglada srebne niz czerwono-czarne a i tak jeszcze trzeba kase wydac na malowanie.Wiem ze to Twoja decyzja ale mi sie nie podoba,ale felgi pomalowane fajnie wygladaja :crossy:

Najbardziej nie podobaja mi sie kolory starej CBR kolo rocznika 92",fioletowo,czerowono,bialej...blee :crossy: A i te starsze zielone kolory kawasaki,za bardzo oczojebne,te nowsze sa duzo ladniejsze :wink:

Ale Panowie,w tej calej zabawie nie chodzi przeciez o kolor,bo jak by mi dali jakis fajny sprzet za darmo to moze on byc nawet i rózowy :buttrock: