SeibR Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam, mam pytanie czy w sklepie http://www.sklepmotocyklowy.pl/ tłoki do Hondy MBX 80 są dobrej jakości..??chce taki tłok do Hondy NS1. Podobno tłoki są firmy "POSITION" cena 99 zł ale jest promocja i taki tłok moge teraz miec za 75zł. Do KEMOTu dzwoniłem i niemają tłoku już z MBX wysprzedali, będą mieli za około tydzień... w KEMOcie tłok kosztuje 80 zł i jest niemiecki z firmy MAHLE. Który lepszy ? który kupic prosze o pilną odpowiedz... albo prosze dac linki z inymi sklepami co dostane taki tłok... PILNE p00zdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jeśli chcesz kupić tłok jakiś z tańszych to bierz ten z Klasy, niedawno kupowałem u nich i tłok nie różni się niczym od innych tanich tłoków lecz ma lepsze pierścienie. Sprawdzone mam na swoim przykładzie i kumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No właśnie mój kolega kupił ten tłok z pierścieniami z sklepmotocyklowy i pierścienie starły się w ciągu 300KM!!!!!!!!!!!!!!!!! gówno początkowo miał dobra kompreche pierscien gruby i tak powoli tracił kompresje i jak rozebraliśmy silnik to pierscienie miały dosłownie 1 cm luzu miedzy zamkami i były grubości około 0.2mm!! Nie polecam bo to jeden wielki shit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No właśnie kiedy kupiliście ? Ja kupowałem 2 miesiące temu i mieli juz inne pierścienie dawane do zestawu niz wcześniej, tamte faktycznie szły szybko a głównie to traciły swoje właściwości prawdopodobnie od temperatury. Te co teraz są naprawde dłużej trzymają, nadal śmigam w terenie na tym tłoku, a motocykla nieoszczędzam, zdarza się ze nieraz zagotowałem płyn w chłodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 aha, to który tłok kupic z KEMOTA czy z sklepmotocyklowy.pl ?? w sklepmotocyklowy.pl jest tłok taki jaki chce za 99 zł ale jest promocja na 75 zł, w KEMOCIE za 80 zł jest, wiec 5 zł drożej no ale niewiem jak z jakością... prosze odpisywac bo dziś chce zamówic tłok i jutro żeby mi wysłali, albo moze macie inne sklepy internetowe gdzie polecacie tłoki, lub kogoś znajomego co załatwia dobre tłoki w przystępnych cenach... pilne p00zdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 był kupowany miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 aha, to który tłok kupic z KEMOTA czy z sklepmotocyklowy.pl ?? w sklepmotocyklowy.pl jest tłok taki jaki chce za 99 zł ale jest promocja na 75 zł, w KEMOCIE za 80 zł jest, wiec 5 zł drożej no ale niewiem jak z jakością... prosze odpisywac bo dziś chce zamówic tłok i jutro żeby mi wysłali, albo moze macie inne sklepy internetowe gdzie polecacie tłoki, lub kogoś znajomego co załatwia dobre tłoki w przystępnych cenach... pilne p00zdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi