Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 A ja wiem gdzie zaparkowali na Heathrow jednego Concorde :banghead: , a to wcale nie daleko ode mnie... Chuopie...pogrążasz się...wiesz, że CI teraz nie odpuszczę i zwiedzanie masz jak w banku...jako przewodnik :clap: już se muszę podcierać kąciki ust tak się ślinię na myśl, że pojeździmy dookoła Heathrow :crossy: Agitować będziem dalej...już ja im zgasnę :icon_mrgreen: hehehe, to znajdź złoty środek na zarabianie kasy;)wypruwam z siebie flaki:) na stały etat nie pracuję (klasa maturalna) - problem z kredytem;robię własnoręcznie opakowania ozdobne na prezenty, maluję, handluję fotografiami;) czasami umowa-zlecenie. Kakiera modelki skończyła się, kiedy przy 58kg kazali schudnąć 10;/ źródło kasy więc odcięte;) ale wszelkie pożyczki od motocyklistów dla motocyklistek mile widziane ;p Młoda, kreatywna i do tego modelka...no dobra eks...ale to niewiele zmienia...kombinuj dalej, tylko nie wypruwaj z siebie zbyt wiele żebyśmy później nie musieli się wstydzić podczas jazdy do UK :flesje: zresztą podczas takich wojaży przydają się piękne niewieście oczęta coby kruszyć bezduszne istoty pod tytułem celnicy, granicznicy i diabli wie kto jeszcze stanie nam na drodze, a że eSVaueczka - Marcinowa więc obowiązek trzepotania rzęsami spada na koguś inszego...mógłbym i ja (już nawet bym się poświęcił) ale nie wiem czy zdążę takie rzęsy zapuścić :flesje: więc...hmmm..jakby to powiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Tak jest !!!!Kolezanka Lisena ma sie stawic obowiazkowo, a ze troszke malo kasy bedzie miala ............. no cóz.Juz kiedys ktos zawolal: Pomozecie ???? :) I tlum ochoczo odkrzynal : Pomozemy !!!!!! :) Wiec .............. nie zalamuj sie i Toba tez sie zaopiekujemy :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Tak jest !!!!Kolezanka Lisena ma sie stawic obowiazkowo, a ze troszke malo kasy bedzie miala ............. no cóz.Juz kiedys ktos zawolal: Pomozecie ???? :buttrock: I tlum ochoczo odkrzynal : Pomozemy !!!!!! :clap: Wiec .............. nie zalamuj sie i Toba tez sie zaopiekujemy :)No proszę...nie ma to jak pomocni motonici :biggrin: :banghead: No ale jak nie jak tak...pomożemy a jak...Ma stawić obowiązkowo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Tak jest !!!!Kolezanka Lisena ma sie stawic obowiazkowo, a ze troszke malo kasy bedzie miala ............. no cóz.Juz kiedys ktos zawolal: Pomozecie ???? :clap: I tlum ochoczo odkrzynal : Pomozemy !!!!!! :notworthy: Wiec .............. nie zalamuj sie i Toba tez sie zaopiekujemy :eek: Ty to zadnej nie przepuscisz :notworthy: Edytowane 6 Lutego 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ty to zadnej nie przepuscisz :wink: oj tam od razu nie odpuści...pomocnym stara się być chłopina :icon_evil: ...gentleman jak to mówią Wasi sąsiedzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Etam zadnej ................. :flesje: Takie kiepskie to sie odpuszcza jak np. angielki :clap: No, ale piekna Polka, modelka ................... mniam, mniam.Gentelman w kazdym calu :icon_rolleyes: Poza tym ..... im wiecej kobitek na motorach tym lepiej ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 WitamU mnie wszystko zgodnie z planem ;) Jesli wyjazd jest nadal aktualny, to ja sie zglaszam ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) ja tez się piszę na wyjazd tylko muszę znac wcześniej dokładnie termin, żeby sobie w pracy zaklepac wolne. Edytowane 13 Marca 2007 przez Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ja rowniez jestem za! podlacze sie w londynie z pasazerka.... mam male pytanie poboczne... czy posiadacie w swoim wyposazeniu radyjka do rozmowy w czasie jazdy?? pytam bo mysle ze to calkiem ciekawy wynalazek i nie zupelnie drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 :icon_razz: U mnie tez bez zmian! czyli powoli sie przygotowuje do wyjazdu:) Sprobuje zmienic moto jeszcze przed wyjazdem, jesli nie to pojade na cebuli - ale pojade na 100%. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 cebula daje rade.. robilem na niej DAS i bardzo milo wspominam... mnie czeka serwis i dziura w kieszeni... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 cebula daje rade.. robilem na niej DAS i bardzo milo wspominam... mnie czeka serwis i dziura w kieszeni... :)cebula ma dwa duze plusy: pierwszy to ze ma osiagi porownywalne do 4 cylindrowej niesportowej szescsetki (58BHP) oraz mozna ja serwisowac samemu (wiekszosc rzeczy) :icon_rolleyes: co eliminuje powstawanie dziur budzetowych, :icon_biggrin: no ale nie zasmiecjac tematu wyjazdu do szkocji - zostalo rowne 10 tygodni!!!!! to nie duzo czasu - moze zorganizujemy spotkanie przedwyjazdowe conajmniej miesiac przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 wlasnie o tym myslalem... zreszta do maja jeszcze troche a tutaj pogoda coraz lepsza... moze sie zgadamy na maly pre-ride... w integracyjnych celach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 WitamU mnie wszystko zgodnie z planem :icon_rolleyes: Jesli wyjazd jest nadal aktualny, to ja sie zglaszam ;) Namiot ma ? :biggrin: Jak ma to ok :smile: jak nie ma t :smile: o niech zdobedzie :) Do Aberdeen nie zawitamy napewno !Zapraszamy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Namiot ma ? :banghead: Jak ma to ok :P jak nie ma t :crossy: o niech zdobedzie :crossy: Do Aberdeen nie zawitamy napewno ! Nie ma ale zalatwi :) A cos sie mi kojarzy ze pierwszy postój byl planowany gdzies na szkockiej granicy, jakos sie zgadamy i podjade, czasu jeszcze troche zostalo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi