Violet Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ynciol, skoro prezenta za 100, to nic dziwnego, że braknie na inne rzeczy :biggrin: Moje urodzny wypadają 7-go.Browar, oba terminy wchodzą w grę :icon_razz: Miejsce też :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wynajmie się z 2 domki (ciasno będzie dostatecznie) ognicho do rana, alkohol, mięsko, i dobrzy znajomi ... nic więcej do szczęśliwych urodzin nie trzeba :notworthy: :crossy: :crossy: :flesje: Teraz trzeba sie konkretnie zgadać i zarezerwować domki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Browar, Manon i Ynciol - co ze wspólną imprezą urodzinową? Robimy czy nie? ... Ja proponuję Leśną Polanę :D w okolicach 7-8 lipca bądz 14-15 lipca :buttrock: :buttrock: :buttrock:Kombunujcie :biggrin: Ja przywiozę nalewki :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Draco trzymamy Cię za slowo - będzie kolo 30 osób więc minimum 30 nalewek musi być :flesje: :D :( :icon_evil: :buttrock: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Browar-to się pospieszcie z ustaleniem terminu, bo gorąco jest i nalewki z dnia na dzień coraz mniej.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 No to jak z imprezką Ynciol ? Violet ? ktoś jeszcze chętny z lipca ? BO Trzeba Domki Rezerwować imidiatli :wink: :rolleyes: :icon_mrgreen: :flesje: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Hell....o :flesje: Oka ja mam urodziny 5 lipca - hleje w domu (rozgrzewka) 6 lipca - wesele ( faza)jestem za 7 lipca - urodziny na wyjeżdzie z nalewkami (zgon) 30 nalewek....hmm styknie jak Browar nie będzie pił! Vi, Browar co wy na to ...a Manon żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jak to mawial mój świętej pamięci dziadek "KOGO NIMA TYN JUZ POJOD" ... więc Manon ... taki lajf ... ... ja dzwonie dzis wieczorem do Gościa i zamawiam na 7 lipca dwa domki (myśle, że wystarczy bo z wykorzystaniem podlogi zmieści się 24 osoby) .... moze jakiś rabacik będzie ... :wink: ... Dam znaka co i jak ;) Macie czas na wniesienie uwag maxymalnie do jutra (tj.piątek) do godz. 14.55 :cool: :icon_twisted: :flesje: Pozdrooooo :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ... ja dzwonie dzis wieczorem do Gościa i zamawiam na 7 lipca dwa domki (myśle, że wystarczy bo z wykorzystaniem podlogi zmieści się 24 osoby) .... moze jakiś rabacik będzie ... :icon_mrgreen: ... Podłogę zarezerwuję chyba dla siebie co bym nikogo z łóżka nie za rzygoł heheh, już sie nei moge doczekać nalewki :D będzie impreza "raczkowe party" Pzdr zaporszenia wyślemy posztą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pzdr zaporszenia wyślemy posztą :P Nie pitol !! Szkoda kasy !! Napiszemy smska z bramki i też będzie :icon_mrgreen: :buttrock: :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nie pitol !! Szkoda kasy !! Napiszemy smska z bramki i też będzie :) :wink: :icon_mrgreen: :) Browar chyba nie myślałeś o poczcie polskiej..... 24 x 1,20 (choć nie wiem ile kosztuje znaczek) = 28,80 a to = 6 nalewek, bądź jakies 11 piw, a nawet 0,7 wódki :wink: Mówiłe o poczcie mailowej :icon_razz: A tak powaznie to Vi, Browar musimy się zgadać na jakims gg albo tel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 no mnie jak najbardziej pasuje 7 lipca :0) tel. do mnie: 601975148. GG niestety nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dobra to kij .. ja dziś dzwonie do Gościa i rezerwuje 2 domki na 7 lipca ... i wybadam sytuacje jak wygląda :flesje: czy np. nie bedzie problemu zeby dobrać jednego domka pozniej czy cuś.... popytam i dam znaka .... pozdro :P ......................................... A więc dzwonilem do Gościa i tak 7-8 wszystkie domki zajęte .... 14-15 wszystkie domki zajęte ..... 23-24 jeden domek wolny :banghead: :banghead: :banghead: a więc lipa z Lesnej Polany :icon_evil: trzeba poszukać bądź wymyśleć coś innego :rolleyes: ... ja spiżdżam walic vódke do basa .. i pewnie dopiero w niedziele poznym wieczroem albo poniedzialek z rana tu zajrze .. więc możecie wrzucić jakieś pomysly jak macie :icon_mrgreen: :) DO PIEKŁAAAAAAAAAAAAAAAAAA :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 No to niech każdy może zrobi kiedy mu tam wypadają, a np. w niedzielę, 8/07 sptkamy sie w Żelaznej albo kajsik ze swoimi połówkami i wypijemy po piwku na kaca :wink:Violet (nie chciało mi się logować, hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 No to niech każdy może zrobi kiedy mu tam wypadają, a np. w niedzielę, 8/07 sptkamy sie w Żelaznej albo kajsik ze swoimi połówkami i wypijemy po piwku na kaca :icon_mrgreen:Violet (nie chciało mi się logować, hihi) Vi nie odpuszczamy tak łatwo... jutro z roboty będę dzwonił jeszcze w pare miejsc miedzy innymi Pałac Kultury :icon_mrgreen: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi