Browar Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam! No zdrowieje już spoko :D Co do Rybola to ja będe pod Szpilą już od 19.10 jako że taka powinność organizatora ... jakby komu się już w chacie też nudzilo to zapraszam ... :( Dziś myje motura ... i od jutra Rura ... nynynnnnnnynnnnnnnynynynynynnnnnn :D :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Cosik Was nigdzie nie widac na drogach :( obijacie mi sie .Jak to nie? Wczoraj nakulałem prawie 200 km :icon_mrgreen: Proponuję, by wcześniej wpisywać tutaj kto ma jakie plany odnośnie śmigania. Zawsze lepiej jedzie się w większej grupie :icon_mrgreen: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Ja w Środę ok. godz. 10.00 rano jadę do Katowic :icon_mrgreen: bede na uczelni jakies 20 min. i wracam .. więc jak komuś się nudzi i nie ma co robić .. albo jak akurat kto jedzie w tamtą strone to dajcie znaka :icon_mrgreen: RYBOL ZA 4 DNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Ja w Środę ok. godz. 10.00 rano jadę do Katowic...To możesz mnie odwiedzić w robocie w Orzeszu :) :flesje: O ile będę w tym czasie w biurze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Przez Orzesze średnio lece dwiesta więc mogę nie zdąrzyć z hamowaniem ale dzięki za zaproszenie :flesje: :crossy: :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rollo Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 fajna akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 fajny awatar :) przystojny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Przez Orzesze średnio lece dwiesta...Uprzedzę niebieskich, niech chłopaki mają coś z życia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam!Na zlociku oczywiście się zjawie :buttrock: ;) ,niestety w sobote praca czyli nocleg odpada...no ale cóż przecież nie o spanie tu chodzi :P pozdrawiam i dozobaczenia :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam!Na zlociku oczywiście się zjawie :buttrock: :P ,niestety w sobote praca czyli nocleg odpada...no ale cóż przecież nie o spanie tu chodzi :banghead: pozdrawiam i dozobaczenia :buttrock: :buttrock: Dżola ale w tym roku są dwa noclegi .. a w niedziele już chyba nie pracujesz co ;) więc śmiało możesz wbijać na drugi dzień Zlotu po pracy na całonocną imprezke :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Widzę że temat się rozkręca, a ja nadal szukam moto :lapad: W sumie jestem już bliżej niż dalej i tak trzymać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam!Na zlociku oczywiście się zjawie :biggrin: :) ,niestety w sobote praca czyli nocleg odpada...no ale cóż przecież nie o spanie tu chodzi :icon_mrgreen: pozdrawiam i dozobaczenia :crossy: :icon_razz: Dzola Browar dobrze prawi w piatek możesz imprezowac tylko do 6 :flesje: ok zrozumiem, do pracy, ale w sobote po pracy dalej imprezka i w niedziele wstaniesz sobie o 12 w łóżeczku w szymocicach :P MOSZ BYĆ :buttrock: siwyex co planujesz w zakupie?? wpadaj na czymkolwiek byle mialo 2 kółka i motor między nimi a jak nie masz tego to nawet na siwym koniu albo na rowerze Zbyhu kiedyś prowadził kolumne na rowerze jak mu GS zachorował :bigrazz: i chyba nawet spalił gumę do wystrzału na góralu :P PZDR czekam z moim plecaczkiem na piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Dzola Browar dobrze prawi w piatek możesz imprezowac tylko do 6 ;) ok zrozumiem, do pracy, ale w sobote po pracy dalej imprezka i w niedziele wstaniesz sobie o 12 w łóżeczku w szymocicach :buttrock: MOSZ BYĆ :banghead: Dżola, z Szymocic masz także bliżej do pracy niż z Rybnika :icon_razz: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Dżola, z Szymocic masz także bliżej do pracy niż z Rybnika :lalag: :icon_razz: O!! i choćby z tego względu masz być !! jak nie to masażystka i fryzjerka Draco Fishera wezmą się za Ciebie :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: DO PIEKŁAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Moze będziemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi