AndyW Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Hej witam.Mam taki problem odnośnie bezpieczeństwa. Mam nietypowy ‘amortyzator + sprężyna’ do tylnego zawieszenia moto. Nietypowość polega na różnicy długości (oryginał jest o 15mm dłuższy). Czy spawając u dobrego spawacza, mogę „dosztukować” tak aby nowe otwory były o 15mm dłuższe i pasujące do oryginału ?. Przede wszystkim chodzi mi o bezpieczeństwo, jeżeli ustrojstwo puści to koło będę miał w tyłku, a to niekoniecznie może być miłe :notworthy: . Poz. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 jeżeli ustrojstwo puści to koło będę miał w tyłku, a to niekoniecznie może być miłe :buttrock: . Chyba sam sobie odpowiedziales... Chociaz sa tacy ktorzy lubia uczyc sie na wlasnych bledach ( i wlasnym zdrowiu) , zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi