zysio Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 siema teraz znowu mam problem gdy dokrece magneto na maksa trace iskre jak je poloźnie to iskra jest co moze byc przyczyna ? gdzies sie robi spiecie czy co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 moze po dokreceniu magneta idzie ono za bardzo do przodu az w pewnym momencie zawadza o iskrownik???dziwne to, ale na to tylko wyglada.moze masz jakims cudem zeszlifowany czop na wale i za daleko wchodzi... nie wiem jak jest dokladniej z budowa zaplonu, ale jezeli magneto nachodzi na pradnice to wlasnie tak chyba bedzie... pzdr:) Do magneta wspawano stozek z innego magneta Tak mi zrobili w tokarni oto fragment jednej z twych wypowiedzi.... moze on swiadczyc sam za siebie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 doszedlem juz magneto wchodzi dobrze jedyna wada jest to ze impulsator nie lapie juz tych czojnikow na magnecie musz znizyc impulsator !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi