Baklazan Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 wiencej gazzu, 'zrywniejsze' sprzengło, zmiana motocykla :| P.S. Rzal na to patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Za każdym razem to "morze" i inne rzeczy mnie dobijają. Zmień ten temat-miej litość nad innymi. Zamiast motoru kup kilka słowników-wyjdzie ci na zdrowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu_06 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Za każdym razem to "morze" i inne rzeczy mnie dobijają. Zmień ten temat-miej litość nad innymi. Zamiast motoru kup kilka słowników-wyjdzie ci na zdrowie!! znalezli sie ci co w zyciu nie zrobili ani jednego bledu ortograficznego. Jak wy popelniacie bledy, nie koniecznie ortograficzne, to tez trzeba z was kpic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 znalezli sie ci co w zyciu nie zrobili ani jednego bledu ortograficznego. Jak wy popelniacie bledy, nie koniecznie ortograficzne, to tez trzeba z was kpic?No sorry ale ten koleś powinien się starać, nie mówie, że nigdy nie robie żadnego błędu ( bo zdaża mi się ) ale On to robi w co drugim słowie. Miałem wielu znajomych, dyslektyków, którzy robili błędy. Ale się starali, starali się i dobrze na tym wyszli. I jeśli Rafał, się nie będzie w ogóle starał, kiepsko może na tym skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 znalezli sie ci co w zyciu nie zrobili ani jednego bledu ortograficznego. Jak wy popelniacie bledy, nie koniecznie ortograficzne, to tez trzeba z was kpic? Stachu-obrońco uciśnionych-czy ktoś z niego kpi? Po prostu jakieś standardy obowiązują. Cieszę się, że Ciebie to nie "gryzie" w oczy ale nie równaj wszystkich do siebie. Nikt go nie wyzywa (kultura obowiązuje), jednakże można zwrócić uwagę, tym bardziej na tak rzucającą się w oczy ortografię. Popełniam błędy-fakt, ale nie aż tak. I uwierz mi-korzystam ze słownika. Żaden wstyd. Przepraszam, że nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 znalezli sie ci co w zyciu nie zrobili ani jednego bledu ortograficznego. Jak wy popelniacie bledy, nie koniecznie ortograficzne, to tez trzeba z was kpic?ale sa slowa na ktore trzeba czasami zwracac uwagejak: może, który czy mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu_06 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 pojawil sie blad, moja wypowiedz zostala obcieta :/ tutaj jeszcze raz w oryginale: No sorry ale ten koleś powinien się starać, nie mówie, że nigdy nie robie żadnego błędu ( bo zdaża mi się ) ale On to robi w co drugim słowie. Miałem wielu znajomych, dyslektyków, którzy robili błędy. Ale się starali, starali się i dobrze na tym wyszli. I jeśli Rafał, się nie będzie w ogóle starał, kiepsko może na tym skończyć. Mozna zwrocic uwage, nawet uwazam ze sie powinno dac do zrozumienia ze ktos robi bledy, ale bez przesady...Rafal zrobil blad tylko w pierwszej wypowiedzi, potem jeszcze pisal dwa razy ale kilka osob wypowiadajacych sie w tym watku nie dalo za wygrana i "kontynuowali w dalszym ciagu" o ortografii. W mojej ocenie jest to troche nie na miejscu i swiadczy ze mimo tego ze sie ktos nauczyl ortografii to ma lekkie braki w kulturze. Nie chce jakos specjalnie sie w to wglebiac ale po prostu smieszy mnie jak ktos zrobi blad a potem iles osob z kolei ciagnie temat razacej ortografii - bardzo czesto sie to spotyka na forach. PS. Nie chcialem nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.s. yamaha.tw Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 mam to w dupie czy robie błędy czy nie !! ale prosze was bardzo żebyście nie nawijali ciągle o tym żebym sobie zakupił słownik !!!!!!!!!!! :wink: :buttrock: :D :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 mam to w dupie czy robie błędy czy nie !! ale prosze was bardzo żebyście nie nawijali ciągle o tym żebym sobie zakupił słownik !!!!!!!!!!! :) :) :) ;) Chylę czoła przed Twoją kulturą;) Daleko zajdziesz :P OK-powinno być tak: "Hylę czoła pżet Tfoją kóltórom." I to wszystko na ten temat. Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.s. yamaha.tw Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 ok spoko zakupie sobie ten słownik :cool::P:P:P:P:P i sorry * troche mnie poniosło w ostatnim komentarzu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 TW 125 bardzo fajny i miły sprzet do lekkich wygłupów po leśnych dróżkach oraz suuuper zabawka do latania po warszawskich korkach - nawet jak wszystko stoi :icon_twisted: XX - sem też sie przez korki spokojnie przebijam ale na TW jest to zabawniejsze :flesje: Na dniach kupuje TW 125 jako drugi motocykl a przy okazji sprzęt na którym lubi jeździć mój ojciec i brat - sprzęt na którym nauczę ich podstaw :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi