migdal Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 :banghead: Jest może ktos kto sam wykonywał siedzenie ,oparcie podłgi stelaże pod sakwy potrzebuję rady może rusunki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja nie, zdecydowanie polegam na osobach które to robia.W Polsce jest fajna firma Setcom. :biggrin: Z zagranicy kupowalem w USA :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja nie, zdecydowanie polegam na osobach które to robia.W Polsce jest fajna firma Setcom. :biggrin: Z zagranicy kupowalem w USA :)Sentocom. Chyba lepiej będzie, Migdał, kupić coś gotowego... Lepiej długo ubierać niż taniej samemu grzebać, chyba że masz możliwości i smykałkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Pewnie tak ale jest u nas firma która wycina laserowo w kwasie i potrzeba tylko wzoru lub dokładnego rysunku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Jaki cel przyświeca temu pytaniu? Czy chcesz zaoszczędzić, czy może mieć satysfakcję z własnoręcznie wykonanych dodatków?Przed sobą również mam skrojenie ubranka dla mojego Dragusia na miarę.Oparcie, relingi, stelaże pod sakwy itp.Standardowe propozycje zamierzam zmodyfikować wg własnej koncepcji i złożyć zamówienie w wyspecjalizowanej firmie. W moim przypadku Kuźni Motocyklowej, bo mam najbliżej. Zastanawiam sie jedynie czy stelaże dopasować do wielkości wcześniej kupionych sakw, czy sakwy na zamówienie do stelaży.Ale jest to problem z cyklu co było pierwsze jajko czy kura.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Andrzej, nie kombinuj. Mam stelaże (nowe), będziesz w zimie przejeżdżał przez Kraków, oddam Ci za pół ceny + obiecaną kawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Pewnie tak ale jest u nas firma która wycina laserowo w kwasie i potrzeba tylko wzoru lub dokładnego rysunku :biggrin:A to szukaj, szukaj. Zajrzyj na Duh.pl - też wycina laserowo, ale wątpię by odstąpił cokolwiek. Andrzej, nie kombinuj. Mam stelaże (nowe), będziesz w zimie przejeżdżał przez Kraków, oddam Ci za pół ceny + obiecaną kawę...A ja Ci mogę podesłać nowe frędzle na klamki... bo innych gadżetów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Jaki cel przyświeca temu pytaniu? Czy chcesz zaoszczędzić, czy może mieć satysfakcję z własnoręcznie wykonanych dodatków?Przed sobą również mam skrojenie ubranka dla mojego Dragusia na miarę.Oparcie, relingi, stelaże pod sakwy itp.Standardowe propozycje zamierzam zmodyfikować wg własnej koncepcji i złożyć zamówienie w wyspecjalizowanej firmie. W moim przypadku Kuźni Motocyklowej, bo mam najbliżej. Zastanawiam sie jedynie czy stelaże dopasować do wielkości wcześniej kupionych sakw, czy sakwy na zamówienie do stelaży.Ale jest to problem z cyklu co było pierwsze jajko czy kura.Pozdrawiam.Cos trzeba zrobic z zimowym czasem a i satysfakcja pełna oglądałem wyroby firmy myślę że nie jest to takie trudne,ale mam mały problem mam zimny garaż więc siedzenie w nim godzinami i przymiarki nie wchodząw rachubę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 No to Andrzej... do zimy. Ty mi frędzle, ja Ci stelaże... a na razie zerknij tu. W Krakowie robią na zamówienie z nierdzewnej stali... http://www.pm4x4.pl/index.php?option=com_z...emid=31&catid=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 :flesje: W olsztynie tez jest firma która buduje moto ale chodzi o zrobienie czegoś samemu i mieć frajdę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi