jerry_skarb Opublikowano 7 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2003 witam,szukam ekipy na wypad gdziekolwiek po polsce w podanym terminie (albo chociaz ktores z dni w tym terminie). Jak macie juz cos nagrane, a daloby sie jednym (2-ma) moto podpiac do Was to bardzo chetnie! :roll: co do mnie, to mnie wszystko jedno gdzie, w bieszczadach mam rodzinke wiec mozna by jakis nocleg zalatwic, w Borach Tucholskich znam jedno klawe miejsce, na Mazurach tez by sie cos znalazlo, a w okolicach Lublina tez jakas rodzinka rodzinki...czekam na propozycjepozdrojarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Witam, może kupie we wtorek lub środę moto to sobie gdzieś mykniemy. Mam zamiar kupić Honde XL600 LM, to wersja Dakar z bakiem na 28 litrów,rocznik 89. Tylko się jeszcze zastanawiam. Podaj mi swój numer telefonu na prv, jak ostatnio dzwoniłeś to nie zapisałem sobie go. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilltee Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 mazury na 10 dniv przelotowa 100-120 zakończenie na zlocie w BooyenOKI ?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi