gutek_rapier Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Siemka mam yamahe dt niestety w czescich ja kupiłem i chiałem ja sobie złożyć ale niestety niewiem jaka elektryka w niej jest. Mam moduł na 7 kabli stacyjke na 4 kable,jakaś zielona prostownicza dioda i jakiś czerwony jakby kongensator z którego wychodza 2 brązowe kable. Podejrzewam ze ten moduł niejest od tego modelu ale niejestem pewien. Gdyby ktoś pomógł mi namierzyć schematy albo chociaz powiedzieć jak podłączyć sam zapłon lub podać w jakim modelu ma taki moduł zapłonowy byłbym wdzięczny Edytowane 9 Listopada 2006 przez gutek_rapier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 zacznijmy od tego jakie to dt?? 50..80..lc 1..lc 2..mx ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 no własnie podobno ma to być 80 lc 37a ale niejestem pewien bo kupiłem ja bez silnika i w czesciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 NO to jak ma ktoś taki moduł albo wie w jakim modelu dt sie znajdował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) tu masz manuale do dt 80manuale Edytowane 10 Listopada 2006 przez max264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) dzieki mam takie ale tam niema tego czego potrzebuje Edytowane 11 Listopada 2006 przez gutek_rapier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 najlepiej zrob zdiecie to bedzie wiadomo cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) http://img455.imageshack.us/my.php?image=hpim0451ld7.jpg Edytowane 11 Listopada 2006 przez gutek_rapier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ma ktoś wkońcu taki moduł ustaliłem że jest to instalacja z wersji japońskiej yamahy dt 80 lc w której v-max wynosi 45 a jest dodatkowa lampka predkości która swieci sie po przkroczeniu 30 lub 35 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi