zomb Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Przyłączam się do gratulacji :) piękna maszyna,wielu szcześliwie nawiniętych km życze :P Pozdrawiam Zomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 hej GRATULUJE i zazdroszcze- Dlaczego?? Zawsze mi sie ten motocykl podobal i dalej mi sie podoba.Ma niezła sylwetke ktora sie utryzmuje bardzzooo długo i jest jeszcze na czasie. Jeszcze raz gorąco gratuluje. Udanej eksploatacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 ja tez gratuluje super sprzecika, nareszcie mam kapanke na wyjazdy, ktora wcale nie spowalnia, a nawet trzeba za nia ostro gonic :icon_mrgreen: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi