Minoo Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Witam szukam chetnych osob z Jeleniej Góry lub bliskich okolic do wposlnego latania po naszych lasach :bigrazz: jak narazie jezdze na poziomie hm...poczatkujacy-zaawansowany...mam yamahe yz 125 z 97 roku ffakt ze jest to 125 ale kazdy wie ze yz to yz =DD i ma swoj charakterek wiec...przyjme chetnie wsyzstkie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Raz kiedyś jeździłem w okolicy jeleniej, ale mój kmx nie bardzo daje sobie tam rady.Może będzie lepiej jak zmienię zębatki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Zapraszam w każdy weekend kolego z YZ na tor w Siedlęcinie - zawsdze znajdzie się jakaś ekipa i napewno podniesiesz swoje umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi