max264 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) witam wszystkich...bede kladl nowa instalacje do mojej wfm-ki...jakie najlepiej puscic przewody.... jaki ich przekroj Edytowane 29 Października 2006 przez max264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 1,5mm2, do tego taśma izolacyjna, lutownica,konektory,opaski termokurczliwe,po trzy metry każdego koloru, osłony na przewody elektryczne zgodnie z oryginałem i jedziesz. Każdy przewód zarabiasz,opaska i konektor... gwarantuje Tobie,że ta instalacja dłuugo wytrzyma. Przewody poprowadz zgodnie z oryginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Rozbieram właśnie swoją wfm-kę. Mam fotograficzna dokumentację, jak w orginale przebiegały w niej przewody, gdzie były przymocowane taśmami itp. Jesteś zainteresowany - to Ci prześlę. Może masz skany jakiejś literatury WFM Pozdrawiam: ERWIN [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi