Skall Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Witam :icon_twisted: mam ogromny problem i newiem juz jak sobie z nim poradzic wiec bardzo bardzo prosze o pomoc , remontowalem kapitalnie gpz'tke 1000 rx rok 86 i pozlozeniu niechce mi odpalic > moze w złej kolejnosći podloczylem cewki i przewody do swiec a wiec jak powinno byc gdybyscie mi to opisali bardzo dokladnie badz zrobili foto bylbym bardzo bardzo wdzieczny no i macie u mnie duze piwo dzeki z góry i pozdro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 jedna cewka 2/3 , druga cewka 1/4 .Oczywiście jeżeli są dwie cewki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skall Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 hmm a zktorej strony to 1.4 << i ktora cewka ma byc do tego <lol> bo wszytko mam pomieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 hmm a zktorej strony to 1.4 << i ktora cewka ma byc do tego <lol> bo wszytko mam pomieszane wiesz sprawdze u siebie w gpz 600 ktore do ktorego, bo mysle ze w tym temacie 100 i 600 maja podobne zaplony.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skall Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 dzeki wiec :P czekam na ratunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi