dakro Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) WitamMam pytanie związane z Yamahą XJ 650 z 1980r 4ko.W internecie wyczytałem ze sa dwa silniki z tego rocznika; pierwszy 71 KM a drugi 50 KM. Czy może ktoś z szanownych użytkowników wie jak rozpoznać ile koni mam mój silnik.PSNie wiem czy jestem w odpowiednim dziale, jeśli nie to przepraszam i proszę moderatora o przeniesienie do prawidłowego. Pozdrawiam i z góry dziękuję Edytowane 27 Października 2006 przez dakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 v max Ci powinien to określić , jak idzie coś koło 200 to masz wer. otwartą , moto z tego roku pewnie i tak jest oddławione... ja mam xj 600 , w niemieckich papierach ma 50 koni , ale chyba dawno temu zrobili z niej otwartą wer. czyli 73 km , leci ok 200 pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Moja jest w wersji 50KM i 200 za cholere nie poleci :icon_twisted: Wg. różnych danych jej v-max to 166km/h a poleci licznikowe prawie 180... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakro Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 WitamV-max nie sprawdzałem bo nie było ku temu okazji, leciałem coś ponad 140 ale wydaje mi się że 200 to nie pójdzie zresztą na zegarach ma max 180, ale czy te zegary są oryginalne to też już inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi