Esio-zioM Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Niedługo zamierzam kupić sobie motor i wpadła mi w oko nsrka 50ccm . Mam pytanie jakie są dane techniczne tego motoru jakie osiagi, waga itp. Jeśli macie lepsze oferty motorków to jestem otwarty na wszystkie propozycje. Chodzi mi tylko o 50 ccm (motorowery). Z góry dzienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 MBX50 bardzo fajny moto. Ale juz sprzedaje;( bo jest troche za male na mnie, pojemnoscia i wielkoscia :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 NSR50moc: 6KMv-max w pełni odblokowanej: 90km/hspalanie: ok 4lmasa: 101kg Dość przyjemny sprzęt jednak w klasie 50 nie ma zbyt rewelacyjnych osiągów. Generalnie jest to MBX w nowych owiekwkach. Jeśli beziesz miał okazje to kup lepiej coś 80/50. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi