azyl Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Jak w temacie.POszukujue serwisowki do tej hondy z 1 garem.Duzo jest serwisowek ale tych dwu cylindrowych a mi chodzi a tą jedno cylindrowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja mam cos do CBX250 tez jednogarowy. Jak chcesz to moge wrzucic ale od razu mowie ze mam owners manual i Parts Catalog tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 to raczej nie jest ten silnik.Powiedz jeszce z jakiego to jest roku.Bo jesli by sie okazalo ze to ta sama maszyna to bym z checia chcial tą serwisowke.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 2001r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 hehe to 20 lat roznicy.Podejrzewam ze cos zmienilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi