Dawidos Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Witam wszystkich :D ,poszukuje serwisówki do RM250 wersja (X) lub jakichkolwiek innych danych na temat tego motoru.Z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Jakbys mocno chcial to mam "Suzuki RM250 Service Manual ENG" moge wrzucic na serv. Generalnie to powinno byc to. Motocykl jakotaki moze sie jakimis detalami rozni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Dlatego mam pewne obawy co do zmian w tych motorach!!!"Suzuki RM250 Service Manual ENG"(by Mosue) to juz mam i jest to wersja K4 czyli 2004r.a mój to 1995r. i nie wiem na jaką skale mogły być porobione znaczące zmiany w modelach???Niby wszystko to samo co w moim ale tej pewności nie mam.Będe szukał dalej może ktoś mi doradzi czy z tej serwisówkim można korzystać powiedzmy w 90% to by było OKKK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi