Madzik Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja myślałam, również o spotkaniu wszystkich z wszystkimi, a same babeczki to inny temat. inny inny.....Fidel teraz tylko baby pozniej razem sie bedziemy bawic ..... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) no wiesz, miałbyc ogólny zlot ale jak wypraszacie Nas to trudno Wiesz Fidel, najpierw my baby musimy sie troche "obwachac".... potem przyjdzie kolej na "obwachiwanie" i Was :D ale ponoc i tak jestesmy jedna wielka Familia, wiec nie boj zaby... pobalujemy... :D Fidel, organizuj cos ogolnego, prosze... ;) Moze byc troche od Wawki w kier. Poznan/Szczecin... bo jak "slychac" to chyba tutaj nas najwiecej chetnych :P Edytowane 17 Października 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wiesz Fidel, najpierw my baby musimy sie troche "obwachac".... potem przyjdzie kolej na "obwachiwanie" i Was :D ale ponoc i tak jestesmy jedna wielka Familia, wiec nie boj zaby... pobalujemy... :D Fidel, organizuj cos ogolnego, prosze... ;) Moze byc troche od Wawki w kier. Poznan/Szczecin... bo jak "slychac" to chyba tutaj nas najwiecej chetnych :flesje: Ale myśmy chcieli tez przy okazji trochę na nartach pojeździc ... Dlatego to miał być termin zimowy i teren górzysty. A chętni mieli być obu płci.Buber dalej milczy... Chyba z Piaffe poszli do lasu .... :P Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wiesz Fidel, najpierw my baby musimy sie troche "obwachac".... potem przyjdzie kolej na "obwachiwanie" i Was :P ale ponoc i tak jestesmy jedna wielka Familia, wiec nie boj zaby... pobalujemy... :D Fidel, organizuj cos ogolnego, prosze... :flesje: Moze byc troche od Wawki w kier. Poznan/Szczecin... bo jak "slychac" to chyba tutaj nas najwiecej chetnych :eek: To obwąchiwanie brzmi zachęcająco ;) No ale te góry to tak strasznie nie pasują? Ale myśmy chcieli tez przy okazji trochę na nartach pojeździc ... Dlatego to miał być termin zimowy i teren górzysty. A chętni mieli być obu płci.Buber dalej milczy... Chyba z Piaffe poszli do lasu .... :eek: i wyjda dopiero wiosną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Ale myśmy chcieli tez przy okazji trochę na nartach pojeździc ... Dlatego to miał być termin zimowy i teren górzysty. A chętni mieli być obu płci. Kto pojezdzi na tych nartach, to pojezdzi......... Ja to chyba dopiero w nastepnym sezonie........ Ja, co najwyzej bede mogla Wam robic grzane pifffko i winko, co byscie trzymali rownowage na tych nartach i snowboardach! :flesje: :D A spotkanie???? Jak najbardziej unisexowe! Co ja dziewczyny bede podszczypywac w tyleczki??? :D ;) :P Co, to to nie, to raczej nie moj kierunek orientacyjny :eek: He he, ale za to jak ktos bedzie niegrzeczny, to kulasem bede mogla przypierdzielic :eek: Ta opcja mi sie podoba :clap: Edytowane 18 Października 2006 przez adu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 To obwąchiwanie brzmi zachęcająco :D No ale te góry to tak strasznie nie pasują? i wyjda dopiero wiosną :D Mi wszystko kochani pasuje.... tylko gdzies chyba czytalam, ze ze Szczecina daleko w te gory ;)Ja narty lubie, byle nie na osssttrrrrooo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Kto pojezdzi na tych nartach, to pojezdzi......... Ja to chyba dopiero w nastepnym sezonie........ Ja, co najwyzej bede mogla Wam robic grzane pifffko i winko, co byscie trzymali rownowage na tych nartach i snowboardach! :eek: :D A spotkanie???? Jak najbardziej unisexowe! Co ja dziewczyny bede podszczypywac w tyleczki??? :D ;) :P Co, to to nie, to raczej nie moj kierunek orientacyjny :clap: He he, ale za to jak ktos bedzie niegrzeczny, to kulasem bede mogla przypierdzielic ;) Ta opcja mi sie podoba ;) Co Ty kobieto znow sobie zrobilas na tym Rybniku?????Z tego co wiem od pal z Wroca glebek troszke zaliczylas... :flesje: Teraz jak juz jestes uziemiona o wsiadaj w pociag i przyjezdzaj na 28 do Poznania na babski zlot...przenocuje Cie!! :eek: Edytowane 18 Października 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Co Ty kobieto znow sobie zrobilas na tym Rybniku?????Z tego co wiem od pal z Wroca glebek troszke zaliczylas... :eek: Teraz jak juz jestes uziemiona o wsiadaj w pociag i przyjezdzaj na 28 do Poznania na babski zlot...przenocuje Cie!! :clap: Zjeby z Koscielnego, to chyba nachlani byli ;) Moj motorek grzecznie sobie stal caly weekend pod domkiem i odpoczywal przed powrotem do domu. Gleby to raczej oni zaliczali, wchodzac po schodkach do domku :eek: Jesli juz, to Astarte brylowala w glebach na moto w czasie ,,orania" Lesnej Polanki :D :D Ale ja nic nie wiem ;) Pijana bylam ;) :P A moj kustor??? To wynik jazdy w ulewie...... Ale co tam! Gips przeca nie oznacza, ze nie moge pic :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Zjeby z Koscielnego, to chyba nachlani byli ;) Moj motorek grzecznie sobie stal caly weekend pod domkiem i odpoczywal przed powrotem do domu. Gleby to raczej oni zaliczali, wchodzac po schodkach do domku :eek: Jesli juz, to Astarte brylowala w glebach na moto w czasie ,,orania" Lesnej Polanki :D :D Ale ja nic nie wiem ;) Pijana bylam :clap: :P A moj kustor??? To wynik jazdy w ulewie...... Ale co tam! Gips przeca nie oznacza, ze nie moge pic :flesje: Z Astarte to zadna nowisc zawsze tak ma ....raz mi zdemolowala przednia maske samochodu :eek: a wracajac do temetu Ty przyjezdzaj do Poznania ,a co do nart to myslmy myslmy ,bo zaraz znow bedzie lato, a my nic nie wymyslimy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Adu dawaj do Poznania, znowu sie zobaczymy bo ekipa za Szczecina nadciągnie 28 paździocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Jak bedzie parę szczegółów to 130 km jakos przeleci i wpadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Kurka wodna, temat spotkaniowy widze, ze sie rozwija! Hmmmmm.... 28..... mam nadzieje, ze nie bede miec zajec na uczelni...... Bo z checia bym wpadla :cool: I jeszcze Romana widze tu chetnego na spot :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Czy Roman zmieniła płeć? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Standardowo chyba jestem facetem, ale kto to wie co tam w człowieku drzemie. Poważnie to może bym zaryzykował córkę, niech sie osfaja z czrownicami na mechanicznych miotłach... :buttrock: Ps. chętnie zobaczę Adu z nogą, a piwkiem grzanym też nie pogardze. Edytowane 19 Października 2006 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Standardowo chyba jestem facetem, ale kto to wie co tam w człowieku drzemie. Poważnie to może bym zaryzykował córkę, niech sie osfaja z czrownicami na mechanicznych miotłach... :buttrock: Ps. chętnie zobaczę Adu z nogą, a piwkiem grzanym też nie pogardze.Madzik juz napisala, że panowie OK! ale po 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi