szymon470 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Posukuje serwisowki do XVS 650 98' CLASSIC, moze byc w obcym jezyku, najlepiej link do sciagniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Mam tylko to-może Ci się przyda..... :buttrock: http://rapidshare.de/files/37048453/XVS650...NGSANL.PDF.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja mam manuala, ale musisz sie do mnie na gg zglosic i przypomniec to moze jakos w tym tygodniu wrzuce na upload. Teraz spojzalem to jest to samo co wrzucil Grzykrzy tylko ze po Włosku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi