Piotr_1 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Witajcie! Pytałem kiedyś na waszym forum o potrzeby naklejkowe :buttrock: Zdecydowałem się przygotować i oferować taką replikę:http://allegro.pl/search.php?string=repsol...ting_interval=7 Pozdrawiam i czekam na sugestie! Edytowane 12 Października 2006 przez Piotr_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcek007 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Dla mnie BOMBA!!!!!! tylko bardzo mnie zastanawia jak w takim ubarwieniu wygladała by CBR600F4, bo te naklejki napewno pasują idealnie na RR ale wersja F chyba wygladała by dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_1 Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Widziałem że zagramaniczne firmy sprzedają też coś takiego dla 600F. Myślę że to kwestia malowania żeby odelżyć sylwetkę :buttrock: Edytowane 12 Października 2006 przez Piotr_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcek007 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 a masz może gdzieś zdjęcia CBR F4 w takim malowaniu?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_1 Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 nie mogę znaleźć nic ciekawego. Może pobawisz się w programie graficznym i sasymulujesz lakier a ja na to foto zasymuluję naklejki :buttrock: tutaj jest duże foto:http://www.sportwheel.com/Used%20Bike%20Im...871%20miles.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi