Digidy Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Czy orientnuje się ktoś na temat wypadku motocykla z golfem w piątek ok godz.18 we Wrocławiu w rejonie ulicy Sztabowej? prosze o informacjie bo to dla bardzo ważne. Motocyklista był w wieku około 30 lat??prosze o poważne informacje jeżeli ktoś coś wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Motocykliści nic nie wiecie?? może ktoś coś słyszał?? może znacie tego Motocyklistę z Wrocławia, bo słyszałem, że groźnie uderzył w golfa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Nic nie słyszałem ani nie czytałem ale współczuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi