cebe450 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Na mieście nie bardzo mimo, że prowadziłam moto jedną ręką bo druga trzymałam kask :icon_mrgreen: Najwiekszym stresem dla mnie był plac, ósemki to ciągłe oglądanie się za siebie przy każdym zakręcie, upewnianie się przy każdym starcie, migacze itp. Biorąc pod uwagę, że jest to, generalnie rzecz ujmując, sytuacja stresogenna bardzo łatwo zapomnie o tych wszystkich "drobiazgach" ;) W każdy bądź razie nie taki wilk straszny..... :P Pozdrawiam cieplutko!! Piaffe moje gratulacje !!! :buttrock: :clap: :offtopic: :buttrock: :D Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 :banghead: GRATULACJE :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi