Skocz do zawartości

Do użytkowników Kawasaki El 250

michti
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam mały problem. Jako że kupiłem moto po lekkim szlifie i uszkodzona była skrzynia biegów to zabrałem się za wyjmowanie silnika. Jak go wyjmowałem to porobiłem zdjęcia wszystkich połączeń do gaźnika (paliwowych i wodnych). I wszystko było by OK gdyby nie to, że moja żona sformatowała mi kartę w aparacie.

Tak więc mam włożony silnik w ramę, ale nie wiem gdzie-jakie podłączyć przewody do gaźnika.

Mam serwisówkę ale zdjęcia są bardzo kiepskiej jakości i jest ona po niemiecku.

I tu moja prośba: Czy któryś z użytkowników takiego motorka mógłby zrobić zdjęcia gaźnika z podłączonymi przewodami i przesłać mi na maila [email protected]

Z góry Wielkie dzięki

Michał

Witam,

Mam mały problem. Jako że kupiłem moto po lekkim szlifie i uszkodzona była skrzynia biegów to zabrałem się za wyjmowanie silnika. Jak go wyjmowałem to porobiłem zdjęcia wszystkich połączeń do gaźnika (paliwowych i wodnych). I wszystko było by OK gdyby nie to, że moja żona sformatowała mi kartę w aparacie.

Tak więc mam włożony silnik w ramę, ale nie wiem gdzie-jakie podłączyć przewody do gaźnika.

Mam serwisówkę ale zdjęcia są bardzo kiepskiej jakości i jest ona po niemiecku.

I tu moja prośba: Czy któryś z użytkowników takiego motorka mógłby zrobić zdjęcia gaźnika z podłączonymi przewodami i przesłać mi na maila [email protected]

Z góry Wielkie dzięki

Michał

Kolezanka posiada EL250 wiec postaram sie porobic foty,moze gdybys jeszcze dokładniej opisał które szczegóły fotografować.

Witam,

Chodzi mi głównie o połączenia gumowe: paliwowe (z góry gaźnika) i wodne ( z dołu gaźnika) co by wiedzieć skąd one wychodzą i dokąd dochodzą. Potrzebuję zdjęcia w dobrej jakości z lewej i prawej strony (żeby móc zrobić zbliżenie i dokładnie się przyjrzeć).

Dzięki

Michał