hubertmtx Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 heh powiem wam ze ja miałem taką samą sytuacje i to na nowym napędzie kupiłem w KEMOCIE wszystko ładnie założyłem łańcuch odpowiedznio naciągnełem pojechałem sie przejchać prędkość też jakoś 60 km\h i nagle tylne koło sie blokuje poślizg, ale dałem rade nie wywalilem sie. Byłem tak wkurzony bo niby łańcuch był nowy, w dodatku nie pękł na spince a w połowie. Nie chciało mi sie już reklamować łańcucha założyłem stary i jeździłem na nim jeszcze rok :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 witam, ano nie ma żartów, mi pekł w czasie jazdy kiedyś lipa, wkrecił sie miedzye kolo a żebatke, kola nie zablokjowal, ale majtal sie i wałek zdawczy poszedl sie j**** (wyrobił sie wielowpust), delikatnie nadruszyl skrzynie biegów i urwał przewody olejowe..... lipa straszna.... i strach. oby jak najmniej takich wypadków ! ! ! !trzymajta sie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi