janekk Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Hello, Czy jest tu na forum ktoś z Warszawy kto uprawia stunt, albo chciałby. Nie wiem może jakaś grupa osób z którymi można by poćwiczyć? Bo samemu to wiadomo - trochę nudnawo. P.S. Swoją drogą szcuneczek dla gościa na CBR (ciemno żółto - czarne malowanie), który kilka mint temu przepięknie poszedł na gumie na skrzyżowaniu Rzadzymińskiej i Łodygowej. Siedziałem akurat w puszce i strasznie mi się banan na twarzy zarysował. j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Stunt to może za dużo powiedziane,ale ostatnio złapałem fazę na gumowanie i daję w palnik na każdych światłach :) Jak masz ochotę to możemy się kiedyś umówić w 2oo na jakiś wypad po stolicy. Najczęściej jeżdżę w towarzystwie białej cbr600 więc na pewno będzie Ci raźniej :bigrazz: W razie czego napiszę PW. PzdrRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Hello, Czy jest tu na forum ktoś z Warszawy kto uprawia stunt, albo chciałby. Nie wiem może jakaś grupa osób z którymi można by poćwiczyć? Bo samemu to wiadomo - trochę nudnawo. P.S. Swoją drogą szcuneczek dla gościa na CBR (ciemno żółto - czarne malowanie), który kilka mint temu przepięknie poszedł na gumie na skrzyżowaniu Rzadzymińskiej i Łodygowej. Siedziałem akurat w puszce i strasznie mi się banan na twarzy zarysował. j ja nie bawiłem sie w to ale planuję, byłem na forum stuntpolska ale cos chyba ono wysiadło ostanio w powodów technicznych.pogadajmy jeszcze w tym roku co i jak Rad3k tez sie dołaczył mam nadzieję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 P.S. Swoją drogą szcuneczek dla gościa na CBR (ciemno żółto - czarne malowanie), który kilka mint temu przepięknie poszedł na gumie na skrzyżowaniu Rzadzymińskiej i Łodygowejszacunek? za taki manewr w takim miejscu i to przy duzym ruchu? (bo w tam przeciez zawsze zapchane, nawet o 15) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 szacunek? za taki manewr w takim miejscu i to przy duzym ruchu? (bo w tam przeciez zawsze zapchane, nawet o 15) :biggrin: Szanuję twoje zdanie :bigrazz: Moje jest trochę inne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 :biggrin: Emil, to ty dzisiaj leciałeś Siekierkowski->Płowiecka->Wawer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) szacunek? za taki manewr w takim miejscu i to przy duzym ruchu? (bo w tam przeciez zawsze zapchane, nawet o 15) ;) normalnie to musiał być jakiś głupi gupek :biggrin: w takim miejscu :bigrazz: po 3 pasy w każdą stronę.... pees. wracając do tematu to jest kilka osób, które w mniej lub bardziej poważny sposób myślą ( i nie tylko myślą :flesje: ) o tym zagadnieniu... trzeba było się wcześniej odezwać :lalag: bo okazji do zgruzowania sprzęta już Cię trochę ominęło.... Edytowane 6 Października 2006 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 normalnie to musiał być jakiś głupi gupek :biggrin: w takim miejscu :bigrazz: po 3 pasy w każdą stronę.... pees. wracając do tematu to jest kilka osób, które w mniej lub bardziej poważny sposób myślą ( i nie tylko myślą ;) ) o tym zagadnieniu... trzeba było się wcześniej odezwać :lalag: bo okazji do zgruzowania sprzęta już Cię trochę ominęło.... No trochę późno - ale mamy cały next season. A może jeszcze w tym trafi się kilka słonecznych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 normalnie to musiał być jakiś głupi gupek :icon_mrgreen: w takim miejscu :buttrock: po 3 pasy w każdą stronę.... ja nie jestem przeciwnikiem stuntu - stunt jest spoko, ale nie w ruchu ulicznym! ja osobiscie bym na twoim miejscu (janekk) zaczal od "wykombinowania" sobie klatki na silnik, bo to jednak szkoda sie rozwalic a jak sie zaczyna to wiadomo, ze cos sie bedzie predzej czy pozniej dzialopoza tym, mi osobiscie latwiej bylo by sie uczyc jak bym sie o sprzeta nie bal :clap: Emil, to ty dzisiaj leciałeś Siekierkowski->Płowiecka->Wawer? :offtopic: tak sie zastanawialem czy wieczorem na jakims forum albo preclach padnie takie pytanie :Dpoza tym nie wyobrazam sobie jazdy ta trasa samochodem - mialem wrazenie, ze od samej Galerii Mokotow az do Wesolej wszystko stalo, tylko My jechalismy..zima bedzie straszna w tym roku, chyba trzeba prace zmienic na jakas inna lokalizacje ;)WIECEJ LUDZI NA MOTO/SKUTER/ROWER/KOMUNIKACJA PUBLICZNA!! MNIEJ KORKOW! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No sezon nowy się zaczął to trzeba odświeżyć temat. To gdzie te miejscowki do gruzowania sprzęta :crossy: i kto gruzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 ja nie jestem przeciwnikiem stuntu - stunt jest spoko, ale nie w ruchu ulicznym! ja osobiscie bym na twoim miejscu (janekk) zaczal od "wykombinowania" sobie klatki na silnik, bo to jednak szkoda sie rozwalic a jak sie zaczyna to wiadomo, ze cos sie bedzie predzej czy pozniej dzialopoza tym, mi osobiscie latwiej bylo by sie uczyc jak bym sie o sprzeta nie bal Sorry za :crossy: Klatka na silnik obowiązkowo, do tego zastosować inne smarowanie(nie we wszystkich sprzętach) i ściągnąć owiewki bo wiadomo malowanko kosztuje :banghead: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi