voltron Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam serdecznie. Dziś kończąc moją przejażdżkę zapragnąłem przejechać się ulicami pięknego miasta w którym mieszkam. Więc jade sobie przepisowo dokładnie obserując otoczenie, a tu jakieś kilkanaście metrów przede mną z posesji przyległej do tej ulicy wyjeżdża tyłem biały samochód dostawczy. Od razu myśl się włączyła, że pewnie kierowca ślepy, więc zacząłem hamować i patrzyłem co kolo wyrabia bo ostro ładuje na drugi pas, a tam jakiś koleś jechał samochodem i także się zatrzymał. Więc stoję i patrzę, a tu nagle z posesji wyłania się Pan, ostro pędzący za tym samochodem, a za nim ładna Pani troszkę spanikowana. Oczywiście meżczyzna wsiadł do samochodu i wjechał z powrotem na podwórko :icon_twisted:. W pierwszej chwili uśmiechnąłem się bo nawet śmiesznie to wyglądało, ale później naszła mnie refleksja, że troszke szybciej bym jechał to pewnie już bym całował tylnią szybę w tym samochodzie. I tu pozwole sobie dać sobie jak i innym kierowcom samochodów taką małą radę: PAMIĘTAJCIE O RĘCZNYM. To tyle na dziś. SEE YA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 jaki gosc :icon_exclaim: Ja na poczatku jak czytalem to myslalem ze ktos chcial ukrasc samochód z podwórka gosciowi i za nim wybieg a to tylko reczny nie zaciagniety :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDK Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 -Pamiętajcie, uwaga na puszki bez kierownika, to przebiegłe cholery- hehehe. Dobrze stary, że coś cię pykło żeby zluzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam serdecznie. Dziś kończąc moją przejażdżkę zapragnąłem przejechać się ulicami pięknego miasta w którym mieszkam. Więc jade sobie przepisowo dokładnie obserując otoczenie, a tu jakieś kilkanaście metrów przede mną z posesji przyległej do tej ulicy wyjeżdża tyłem biały samochód dostawczy. Od razu myśl się włączyła, że pewnie kierowca ślepy, więc zacząłem hamować i patrzyłem co kolo wyrabia bo ostro ładuje na drugi pas, a tam jakiś koleś jechał samochodem i także się zatrzymał. Więc stoję i patrzę, a tu nagle z posesji wyłania się Pan, ostro pędzący za tym samochodem, a za nim ładna Pani troszkę spanikowana. Oczywiście meżczyzna wsiadł do samochodu i wjechał z powrotem na podwórko :icon_twisted:. W pierwszej chwili uśmiechnąłem się bo nawet śmiesznie to wyglądało, ale później naszła mnie refleksja, że troszke szybciej bym jechał to pewnie już bym całował tylnią szybę w tym samochodzie. I tu pozwole sobie dać sobie jak i innym kierowcom samochodów taką małą radę: PAMIĘTAJCIE O RĘCZNYM. To tyle na dziś. SEE YA to milo ze Pani byla ladna :=) zauwazcie ze od razu i poziom agresji w czlowieku i jego odczucia i komentarz do sytuacji jest zdecydowanie inny, niz gdyby do tego auta wybiegl sam facet :-) Ech, te Panie.... bez Was zle, ale z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltron Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 to milo ze Pani byla ladna :=) zauwazcie ze od razu i poziom agresji w czlowieku i jego odczucia i komentarz do sytuacji jest zdecydowanie inny, niz gdyby do tego auta wybiegl sam facet :-) Ech, te Panie.... bez Was zle, ale z Wami...No wiesz, nie ukrywam, że Pani zrobiła na mnie wrażenie, ale i z natury jestem spokojny :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi