szulczyk Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam Mam problem ze światłem tylniego hamulca jak naciskam nie dziala światło "stop" inne światła działają i przedni hamulec jak nacisne działa światło "stop" dodam iż stało sie to jak koleś na moto się wy**** co moge zrobić co odkręcić pomóżćie?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Prawdopodobnie wcisnal ci sie czujnik stopu lub ktorys kabelek sie odlaczyl. Rozejrzyj sie przy dzwigni hamulca, bo nie wiem jak to jest rozwiazane w NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek :) Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 W aeroxach jest jest taka blaszka jak się wywalił to może się skrzywiła lub ułamała A reszte to już rozek powiedział. Nic więcej nie powinno się stać popróbuj miernikiem sprawdzć obwód przydatny jest :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulczyk Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) Witam ponownie Już wiem czemu nie ma tego tylnego "stopu" jest tylko jedna część kabla .. obrazek jest tutaj : http://www.staty34.webpark.pl/nsr.jpg ,to co na czerwono tego nie ma a powinno być aby działał tylni "Stop" wiem ,że to napewno to włożyłem 2 kabelki w tą wtyczke i zapaliło się światło stop , i co ja mam teraz zrobić kabel dokupić jakąś wtyczke i jeszcze jakis czujnik lub własny zrobic ?? pomóżcie Edytowane 30 Września 2006 przez szulczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_89 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Proponuje zebys dorobil taki kabelek, to nei jest skomplikowana sprawa a z dokupieniem moze byc problem. Ewentualnie jak nie chcesz sam robic to zawiez do elektryka. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi