zurek Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 :notworthy: Witam forumowiczów i śmigaczy wszelakich... :icon_eek: Poszukuję manual do tdr 125, szukałem na różnych linkach, ale jakoś nie ma, albo ja pierdoła już jestem na star lata i znaleźć nie umiem, z góry dzieki za pomoc.Pozdrawiam :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Mały-PMI powinien coś mieć na ten temat, też ma takie moto. Zgłoś się do niego może akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A jakiś adres?, z góry dzięki... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 No masz lokalizacje forumowiczów i tam chyba go znajdziejsz. Pozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi