I_Mat Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 qrczejutro (jak baterie kupie) zrobie zdjęcie aktualne (tuż przed malowaniem) - zobaczycie, ze na srebrnych felgach wyglada znacznie lepiej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2003 tylko nie "hamerajt"!!!!!!!!! to sie nadaje na plot a nie na sprzeta a ta reklama to jedna WIELKA SCIEMA!!!! jak chcesz zeby nie rdzewialo to wyczysc wszystko tak zeby nie bylo rdzy lakieru itdjesli nie masz forsy na piaskowanie poprostu pomaluj to najpierw korina (taka czerwono bura farba co zajebiscie chroni przed korozja!!) potem na to lakier moze byc ze spraja ale za dlugo nie wytrzyma lepiej znajdz kogos kto by ci to zrobil z pistoletu za rozsadne pieniadze ale jesli bedzie ze spraya to zrob lepiej kilka-kilkanascie cienkich warst a nie za jednym razem maluj (sam sprawdzilem tak SIE NIE DA!!!) no to chyba wszytsko czekamy na foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ludzie sorki ze tak powiem macie dziecinne problemy.Nie na kolorze sie jezdzi tylko na konikach kture sa bardzo potrzebne by maszyna była atrakcyjna nielicza sie kolory a moc(gdy niema kolorow moto chodzi i tak a niema konikow to moto stoi ) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Jak obiecałem tak zrobiłem, oto nowe zdjęcie :( : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 A mi tak wyszedł motorek :( http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=490Bardzo mi sie podoba tylko musze poprawic bardziej na czerwono fele :twisted: i kanape zmienic na czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi