blaszka98 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No ja sie zastanawiałem nad dozbieraniem i wtedy kupnem Yamahy DT50Czy warto? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 warto ,ale to musisz dozbierać minimum drugie tyle a ideałem byłoby mieć jakieś 4tysiące :rolleyes: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszka98 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No to sie postaram dozbierac.Wielkie dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuNo97 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Polecam Simsona sr 50 z skrzynią 4 ;) mało wadliwy i tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi