66jarek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 OK! Jak padnie decyzja na Intruza to pytaj :icon_twisted:A może Ci wystarczy na VS1400. Najlepszy czas na kupowanie jest chyba późną jesienią do baaardzo wczesnej wiosny, potem ceny rosną :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 zebys potem nie zalowal :icon_twisted:ja zrobilem wedlug swojej rady odpuscilem i wyskoczylem z grubej rury Chciałbym mieć tyle cierpliwości co Ty, naprawdę... :icon_exclaim: Najwyżej będziesz miał jako pierwszy prawo mnie wyśmiać, jak będę narzekał...:icon_exclaim: tymczasem chyba jednak Virago 750... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 OK! Jak padnie decyzja na Intruza to pytaj :icon_biggrin:A może Ci wystarczy na VS1400. Najlepszy czas na kupowanie jest chyba późną jesienią do baaardzo wczesnej wiosny, potem ceny rosną :rolleyes:VS1400 to mógłbym kupić ale dopiero na przyszłą jesień... biorąc pod uwagę że swoje rozmyślania nad motocyklem zaczynałem od pojemności 250 myślę że VS800 w zupełności mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi