Meniu Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 jestem posiadaczem cb 450s i chciałbym porównać moje spostrzerzenia z innymi a przedewszystkim te na temat spalania, prędkości max (wersja 27KM), zużycie oleju na 1000km, praca silnika, jakiego oleju używacie, jakie rozmiery opon,na co zwracać szczególną uwagę, wady, zalety itp. z góry dziękuję o i jeszcz jakby ktoś miał link do serwisówki to by było super i jeszcze jak by mi ktoś powiedział jak sprawdzać pozim oleju czy na zakręconym korku czy tylko na dołożonym :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Nie pamietam czy to TY pisąaes kilka tyg temu- w tej samej sprawie ale autor tematu juz sie nie odezwał wtedy W kazdym razie napisze sobie jescze raz.Miałem taki sprzet - jeździłem co prawda tylko jedyn sezon ale moze moge cos porównać.Co do zuzycia nie jestem w stanie realnie nic podpowiedziec bo miałem pękniety gwint i regularnie ciekło- wiec miesiecznie musiałem dolewć koło litra mineralnego zeby poziom był w normie.Jeśli chodzi o serwisówke to emule milczy a tam do tej pory wszystkei niezbedne wyszukiwał.Poziom sprawdzasz na korku "dołożonym" Jeśli chodzi o max speed to jechałem nią 175 do 160 bez wiekszych problemów- chociaż byłto zupełny "najked" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi