michałek Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ELo . mam takie strapienie a mioanowicie czy w dyfuzorze od mtx-a jest jakieś wygłuszenie z innych materiałów niż metal , bo chciałbym go porzadnie wyczyścić z nagaru i mam żrący środek do tego lecz niechciałbym uszkodzić czegoś w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 nawet jesli jest cos w srodku to nie ma znaczenia bo wata szklana ( to przewaznie jest w dyfuzorach) i jest to produkt koncowy tzn. nie mozna go spalic ani stopic ( no chyba ze kwasem solnym ;P)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ok dzięki za odpowiedz , teraz to juz nie ma znaczenia wsypałem jakiś zwiazek który tatko mi przyniósł i zalałem wrzacą wodą pobukgotało, odstawiłem na 30minut i wylałem szlam z dyfuzora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 czy ten srodek to nie przypadkiem byl kret ??;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 możliwe bo były to takie białe granilki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi