blazej_19 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam, mam prośbe....szukam kogos kto wyreguluje i zsynchronizuje mi gaźniki w motocyklu SUZUKI GSX 600F Z 92ROKU, jestem z wielkopolski i najbardziej by mi pasowal ktos z poznania lub okolic. Prosze jeszcze zebyscie mi napisali ile mnie to moze wyniesc, bo musze zbierac pieniadze bo jestem biedny student :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 w Pozku - www.hrg.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_19 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) w Pozku - www.hrg.pl Dzieki, a nie wiesz ile kosztuje regulacja?? Dobra juz znalazlem :biggrin: Edytowane 21 Września 2006 przez blazej_19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi