konradsz92 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja jestem posiadaczem aprili rx 50 i zastanawiam się czy jej nie sprzedać, bo już troche za mało mocy kupie sobie 125 :icon_rolleyes: Jeśli ktos jest zainteresowany kupnem to chciałbym za nia 7 kafli (moim zdaniem to nienajtaniej ale jest pewna, ale jak za tyle nie sprzedam to strace) rok 2004 troszke odrapan zarejstrowany na otorower jeszcze na gwarancji. Zebatka dajaca wiecej mocy i mojim zdanie trzeba wymienic tlok (w instrukcji napisali, ze po 16 tys km, ma przejechane 15 tys km, ale czuje ze oslabla no trzeba liczyc z 200zl) i nie ma linki predkosciomierza opone z przodu mozna wymienic z tyl jest prawie nowa.oc wazne do sierpnia.([email protected]) No i moze ktos poleci jakas fajna 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 do tego masz osobny dzial :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ogólnie RX to fajny sprzet. Największy plus za silnik i zawiechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi