MotoTroll Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 WITAM WSZYSTKICH URZYTKOWNIKÓW FORUM!! ZWRACAM SIE Z PROZBĄ O POMOC : POTRZEBUJE W JAK NAJSZYBSZYM CZASIE SERWISÓWKI DO HONDY VF 500 CHODZI MI SZCZEGULNIE O ROZRZĄD (czyli objasnienie znaków na wałkach)!!ZA WSZELKĄ POMOC WIELKIE DZIEKI ;) POZDRAWIAM MotoTroll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 http://thepit.shacknet.nu/honda/Zerknij tu-może coś dla siebie wybierzesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 WIELKIE DZIEKI KOLEGO ZYCIE MI URATOWAŁEŚ;-) :biggrin: ZNALAZŁEM WSZYSTKO CO POTRZEBA!! POZDRAWIAM TROLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi