Kilvov Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 NSR 125/50, duża moc 37KM a z nitro to nawet 50KM, nie zapominajmy o czarnym kolorze +5KM, tuningowych naklejkach +3KM i bujnej wyobraźni która daje zawsze więcej niż fabryczne 28KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simek Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Drodzy koledzy już mówiłem, że jestem laikiem w tej dziedzinie dopiero co sie ucze, :banghead: Aha informacje którą podałem o mocy NSR zaczerpnąłem z ogłoszeń z allegro, więc wybaczcie :bigrazz: Czy sie zabije, czy nie to, raczej nie powód do zastanawiania, bo większość z was do tego zmierzała swoją wypowiedzią... Nikt na drodze niejest bezpieczny i może sie to przytrafić każdemu z was! :biggrin: Zdecydowałem, że niebęde szukał 125/50 bo jest ich mało i jeżeli znajde jakiś model to zawsze cos mi nie pasuje :biggrin: Poszukam tradycyjnej NSR/RS 125 i tak będe jeździł... mimo, że nieposiadam prawka...Wiem, że to jest głupotą, ale to niema większego znaczenia jak zatrzyma mnie policja na radar przy powiedzmy 130km/h więc nawet wtedy karta mi nie pomoze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi