gumbal Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128327924 stan wzorowy a tu chyba bak ma wgniotke ale niewielką ale: wydaje mi sie tylna razka jest mocowana tak ze w plastiku jest dziura na srube a tu raczki nie ma ale dziury tez czy mam racje? moze jeszcze jakies wady widzicie takie drobiazgi co moga swiadczyc o zdazeniu niemilym? rozmyslam jeszcze nad tym : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=127438627 moze ktos zna te motocykle?ogladał albo co Edytowane 18 Września 2006 przez gumbal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja też sie interesowałem tym egzemplażem. Tym pierwszym oczywiście. Mnie zleżało aby moto było przede wszystkim bezwypadkowe. Obejżyj zdjęcia motocykla : 1. Prawa strona - Linka od sprzęgła powinna być ukryta pod bakiem, to samo z przewodem na baku ? co to jest ?2. Lewa strona - zardzewiały łańcuch ? linka od prędkościomierza też na wierzchu3. Gdzie jest tylny uchwyt dla plecaczka ?4. Nie jestem pewny co do kloru zewnętrznego zegarów (szary ?) Rozmawiałem swojego czasu ze sprzedającym ten motocykl (1,5 misiąca temu) i zapewniał mnie, że "stan igła" ale jakoś mnie nie przekonał. Nawet chciałem jechać zobaczyć moto ale miałem za daleko. Kupiłem w końcu troszkę droższy egzemplaż z 2000 roku. kupiony w kraju i co najważniejsze bez wypadku. Niestety większść tych sprzętów, które oglądałem była po glebie. Może nie były to jakieś crash testy ale dla mnie dyskfalifikujące. Zyczę powodzenia w poszukiwaniach.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ogromne dzieki za wypowiedz skoro moto w tak niskiej cenie sie nie sprzedał przez 1,5 miesiaca to znaczy złom, natomiast co sadzicie o tym drugim? cena rozsadna ale nie okazja moze ktos zna ten motor? mi rowniez zalezy aby był bezwypadkowy bo mam juz dosc motorow ktore siaga do rowu i nie dajace sie prowadzic w zakrecie w dana strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi