CiasnyBaniak Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) NIe wiem czy było, ale moze tak bedziemy sie rozprawiali ze sprawcami wypadków w puszkach :buttrock: http://www.videovat.com/videos/2487/cop-at...biker-gang.aspx Edytowane 16 Września 2006 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 NIe wiem czy było, ale moze tak bedziemy sie rozprawiali ze sprawcami wypadków w puszkach :( http://www.videovat.com/videos/2487/cop-at...biker-gang.aspx oj ciasny naprawde jestes ciasny, przeciez on i tak naprawde nic nie zrobili puszkarzom :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Witam, teraz tak, pierwsze pytanie to : -czy to była jakaś zorganizowana parada motocykli, data 3 maja nie wskazuje raczej na rozpoczęcie sezonu (chodź nigdy nic nie wiadomo), czy jakiś "wolny" przejazd moto przez miasto (chodx publika na to nie wskazuje) -czy ta polica miała zabezpieczać teren Ogólnie odnoszę wrażenie, że w tym samochodzie nie było policjantów, więc taki bezmyślny akt wandalizmu i tak był bez sensu. Trudno stwierdzić czy w tym przypadku jakąkolwiek winę ponoszą policjanci (jeśli pojazd w danej chwili nie był w ruchu, a tylko stał w tym miejscu), a reakcja tłumu jest "zrozumiała"-jak najszybciej znaleźć winnego i ukarać, a jak nie to zniszczyć przyczynę wypadku. Typowa reakcja "stada owiec" jeden ruszył-reszta za nim PS..i nie jest to żaden sposób na kierowców katamaranów (baaa nawet kierowców motocykli, tirów itp itd) chodź faktycznie czasami chciało by się takiego skatować. Chodź nie wiem jakbym postąpił w przypadku pijanego kierowcy... :buttrock: Edytowane 16 Września 2006 przez -=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Ciekawe...ale to chyba to samo zdarzenie które kiedyś było gdzies na forum obgadywane.... Ryży jak twoje avatary i motta bede sie rozwijać w takim kierunku i tempie to bedę je uwaznie sledził , szacun, :biggrin: ;) :P :crossy: :crossy: Edytowane 17 Września 2006 przez Fidel5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 heh, no nie jest az tak zle. no ja na ten przyklad w Poznaniu zauwazam coraz lepsze zachowanie kierowcow w katamaranach, oczywiscie co iles aut przytrafia sie debil ktorego boli ze wiatr to ma z wentylatora na pozycji "4" i ze w korkach smierdzi spalinami, ale ogolnie jest ok.. nawet co bardziej uwazni jak widza w lusterkach (a sa tacy ktorzy uzywaja ich nie tylko do poprawy makijazu alob wycisniecia przyszcza) jedno swiatlo to przytulaja sie do kraweznika alvo przychamuja zeby przepuscic. :-) gr3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mararas Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 kiepska sprawa! jak mi się nie wydaje to były służby mundurowe! padaczki jedzą pączki i nie patrza jak jeżdżą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi