osmul Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 witajcie poszukuje tloka do hondy xl 350, tuleja ma rozmiar 83,8-9 nigdzie nie moge znalesc takiego tloka czy moze mi ktos w tym pomoc????moze ktos zna jakis sklep z czesciami gdzie cos takiego bedzie?prosze o pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 http://www.seba-motor.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 niestety na www.seba.motor.pl sa tylko tloki do xr 350:/moze ktos z was wie czy tlok z xra bedzie pasowal???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 podaj mu wszystkie wymiary to Ci dobierze tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 no wlasnie o to chodzi ze ja niestety nie mam tego poprzedniego. kupilem silnik juz bez tloka i ciezko bedzie mi sie teraz dowiedziec o wymiary:/ no chyba ze ktos z czytajacych ma xla 350 i wie jakie wymiary ma tlokpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Wyślij cylinder do seby-motor i Ci dobierze odpowiedni tłok. Sam tak robiłem. Edytowane 18 Września 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 w sumie to moze byc dobry pomysl, ale nie wiadomo czy on bedzie sie zgadzal z dolem i czy plaszcz w najnizszym polozeniu walu nie bedzie zawadzal o wal i kartery. no chyba ze sie myle. ale tak to trzeby bylo wyslac caly silnik a to bedzie kosztowalo kupe kasypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 hhehe spoko seba to pierwszy lepszy sprzedawca z bazaru czy cos , koles zna sie na rzeczy.i ja go szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 jutro do niego napisze i zapytam czy cos takiego bedzie mu pasowalo.a gdzie Seba ma ten swoj sklep, czy tam magazyn?? to jest to jaworzno kolo katowic czy kolo wielunia????bo moze sam bym pojechal i cos bysmy dobrali. pozdrawiam a no i tak w ogole to mozecie mi powiedziec czy da sie jakos wyswietlic wszystkie tematy ktore sie stworzylo?????:notworthy:z gory dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi