vespucci Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Witam! Zastanawiałem się czy zakładać nowy temal, ale co mi tam, spadnie najwyżej na sam dół - a co!Tak jak w temacie, do forumowego grona przybył nowy legalny użytkownik zezwolenia do kierowania dwoma kółkami - czyli JA :D Tak się dziwnie stało że dzisiaj (15.09) o godzinie 12 coś zdałem prawko na kat A.Nie było tak źle jak się spodziewałem, egzaminator spoko, nie robił najmniejszych problemów, moto też dobrze wyregulowana i rozgrzane, pogoda 22st C i zero wiatru - tylko tak zdawać... Dziękuje wszystkim za wsparcie a ja czekam na plastik i do zobaczenia w trasie :icon_razz: :flesje: :smile: :lalag: :wink: :icon_razz: :icon_razz: chyba trzeba to opić :bigrazz: Edytowane 15 Września 2006 przez vespucci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Gratulacje :D Ja od tygodnia cieszę się swoim nowym plastikiem i mogę na legalu śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 gratki, ja jeszcze musze dokładnie pół roku poczekać na prawko i nosi mnie na wszystkie strony bo już nie moge sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Gratulacje :flesje: Ja od tygodnia cieszę się swoim nowym plastikiem i mogę na legalu śmigać.a niewidziałem Cię czasem w Kaziku w ostatni weekend?? :D bardzo ładna Kawa Kaziku Dolnym :smile: Edytowane 15 Września 2006 przez acid_toxin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 a niewidziałem Cię czasem w Kaziku w ostatni weekend?? :D bardzo ładna Kawa Kaziku Dolnym :lalag: To nie byłem ja. Jeszcze nie dotarłem do Kazika na sprzęcie ale jak pogoda pozwoli to może w next weekend tam podjadę (ten niestety zawalony), bo Kazik jest dla mnie jak rodzinna miejscowość i nie sposób do niego nie śmignąć. :flesje: Tyle, że muszę narazie męczyć się na docieraniu maszynki :smile: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 no no gratulacje, teraz czekać na plastik, puźniej na jakiegoś plastika :D i w droge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 :D GRATULACJE :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Gratuluje i zycze udanego zakupu i rozsadnej jazdy. A i nie zapomnij opic swoj sukces. PS: Przed kupnem Duzego plastika na dwoch kolkach mozesz pociwczyc kupujac plastikowe kubki w sklepie... przydzadza sie do opijania prawka :D Edytowane 15 Września 2006 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi