takitam Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam Przydałaby by mi się choćby instrukcja w języku polskim lub angielskim (mam niemiecką papierową). Jeśli ktoś będzie łaskaw wspomóc mnie w mych wysiłkach zrozumienia tego diabelskiego sprzętu :D to będę naprawdę dźwięczny. Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Wez zeskanuj ta niemiecka papierowa i daj wszystkim tutaj zgromadzonym ;-) Ja jakby co jestem chetny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takitam Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Nie mam dostępu do skanera. Ktoś może pomóc w topicowej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi