-=Mefisto=- Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam, swego czasu w edycji MMP była piękna klasa Hornet Cup. Szukam ostatnio informacji na temat tej klasy, ale do pełni szczęścia brakuje mi wyników (ze szczególnym uwględnieniem czasów) poszczególnym startów (głównie na torze poznań) Za wszelką pomoc z góry dziękujęPozdro -=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Mam sporo archiwalnych numerów "świata motocykli",wieczorem przejże i jak coś znajde ciekawego to napisze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Mam sporo archiwalnych numerów "świata motocykli",wieczorem przejże i jak coś znajde ciekawego to napisze :flesje: OFF Topic-sorrx: Rudolph ----> Gixerek w garazu :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Witam, byłbym zobowiązany...bo ja nadal szukam i nic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi