daniel_gorzow Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Nie wiem czy ta ksiazka była omawiana na forum.... Moim zdaniem kazdy powinien ja przeczytac! Nawet ten kto juz jezdzi długo motocyklem!!! Przede wszystkim początkujący motocyklisci!!! Kosztuje 28zl. Opisane sa w niej rózne sytuacje które mogą nam sie przytrafić na ulicy i na co trzeba szczególnie uwazac...Są w niej proste rysunki itd. Każdy zrozumie o co chodzi... Na prawde POLECAM!!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Skożystaj z forumowej wyszukiwarki - temat już był na forum omawiany, "strategie uliczne" i "motocyklista doskonały" !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_gorzow Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Ale żem zabłysnał haha No trudno to przypomnijcie sobie co nie co! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Pamiętamy, pamiętamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Polecam Tobie też "Motocyklistę doskonałego" tego samego autora..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Może ktoś by mi odsprzedał tą książkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihsahn Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Książka napisana tak banalnie, że aż wspaniale - i w równym stopniu dobra dla samochodziarzy; zaczyna się myśleć jeszcze częściej o 2 kołach niż zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi