Gość Anonymous Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 prosilbym o opinie ujezdzajacych ta piekna maszynke interesuje mnie wszystko co jest zwiazane z tym moto bo mam niezla faze-r na niego realne osiagi , spalanie komfort jazdy na dluzszych trasach komfort pasazera ( -rki :Pzuzycie czesciWSZYSTKO :P :?: bede wdzieczny za wszelkie informacje z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Dużo tego jest na forum. Musisz trochę poszukać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek88 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Dzisiaj odebrałem z salonu :P :P :D :D :D Jest rzeczywiście piekny. Napiszę jak się sprawuje za kilka dni.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 niestety Occult wbrew temu co piszesz nie ma tego az tak duzo i dlatego licze ze moze ktos kto ujezdza badz ujezdzal ta maszynepodzieli sie ze mna doswiadczeniami Zbyszek88 no coz moge ci powiedziec podobno zazdrosc to grzech ale co tam jeden wiecej i tak mi nie zaszkodzi :twisted: gratuluje i oczywiscie oczekuje na opis wrazen z jazdy a do tego napisz na czym wczesniej jezdziles( z jakiego sprzeta sie przesiadles i jaka roznica itp. :P)) :P :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek88 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zino ! Rozgrzeszam Cię.Jest to mój pierwszy motocykl po latach.... Z pewnościa podzielę sie wrażeniami za jakiś czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 a i ja sle pozdrowienia i szerokiej drogi i czekam na wrazenia czekam czekam niecierpliwiewlasnie wrocilem z mola w sopocieharley mial swoj zlocik sporo sprzeta byloale ogolnie denkojezeli chodzi o cos konkretnego dziel sie na biezaco i jak dziala z plecaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helter Skelter Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Witam!!!Ja swojego Fazera odebrałem 02.04.2003 i do dzisiaj zrobiłem 6500 km. Jest to mój pierwszy motocykl od kilku lat. Moje wrażenia? To cudo nie motocykl. Wszystko pasuje jak ulał. Ma odpowiednią moc - 95KM, niezły v-max - mnie udało się odkręcić do licznikowych 230 km/h i prowadzi się bardzo lekko. Śmiało można śmigać we dwoje nawet na dłuższych trasach. Obecnie przygotowuję się do wypadu do Chorwacji. Mój plecaczek - żonka - tak była nim zachwycona, że zrobiła prawko i od kilku dni mam już konkurencję :lol: ma duży zbiornik paliwa - 22 litry, co pozwala na około 400 km jazdy. hamulce to brzytwa - w skali "palcowej" nie więcej niż dwupalczaste. Jedyna rzecz, która w seryjnym Fazerze moim zdaniem od razu jest do wymiany to wydech - po prostu jest za cichy...Jak masz jeszcze jakieś szczegółowe zapytania to śmiało wal na priva - [email protected]Pozdrawiam,Helter Skelter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek88 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Witam !Przejechałem kilkaset kilometrów moim Fazerkiem. Rzeczywiscie prowadzi się rewelacyjnie.Ponieważ jest w trakcie dociarania pełnej mocy z niego nie wydobyłem jeszcze. Hamulce rewelacyjne. Wydech rzecz gustu ?!Takie sa moje pierwsze wrażenia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi