na koło Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Bydlak to jest GSX600F który waży 220kg i ma 86km to dopiero postawić z gazu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazur Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Bydlak to jest GSX600F który waży 220kg i ma 86km to dopiero postawić z gazu :buttrock: Kawę 636 też da radę :icon_mrgreen: http://img205.imageshack.us/img205/571/7bu7.jpghttp://img217.imageshack.us/img217/879/15bx8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 XJR idzie z gazu mimo ze ma ok 240 kg :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazur Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 XJR to bardzo dobre moto do jazdy na kole, zarówno na szybkiej, jak i na wolnej. Duży moment i poręczna pozycja.A swoją drogą - widzieliście fotki, jak kolo jedzie w pionie Triumphem Rocketem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonkoz Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 A mi wczoraj udało sie postawić na koło Gs-a i przejechałem nim 10 metrów. Wrażenia ekstra i adrenalinka rośnie :buttrock: Będe próbował dalej :icon_mrgreen: Jest troszke szarpania ale da rade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Mam pytanie co do stawiania ze sprzegla. Czy to powinno sie robic tak, ze jadac, tak okolo 5 tys. obrotow, po prostu wciskam i zaraz puszczam sprzeglo (czyli klasyczny strzal ze sprzegla), czy raczej wcisnac sprzeglo i dopiero po tym odkrecic manetke tak do 5 tys. i puscic sprzeglo? Mam nadzieje, ze zrozumiecie. :icon_mrgreen: Dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi