Gremlas Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 WitamCzy występuje takie cos jak wariator w chopperze KINROAD XT50?Miał ktoś z czyms takim do czynienia?Wiem ze w skuterach jest a tu? Jesli jest jak to zdjac i jakiej poprawy mocy moge sie spodziewac? Pozdro i thx za help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Nie jestem specem od tych piździków, ale skoro ma manualną zmianę biegów, to skąd tam wariator :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 No wlasnie niewiem tak slyszalem ze jest dlatego pytam Dla mnie tez bylo to dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 a po co chcesz zdjac wariator?wariator to takie kolko z rolkami na ktore jest zalozony pasek klinowy,ktos chyba pomylil pojecia :icon_mrgreen: aha zeby zdjac wariator trzeba odkrecic nakretke najlepiej kluczem pneumatycznym jesli jest zdlawiony to bedzie na osi taka tulejka ograniczajaca zchodzenie sie dwoch polowek kola pasowego,mocy nie zyskasz ale bedzie szybciej jechal,o ile masz wariator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi