TwisterZG Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Lepszy rower,niż bieganie :icon_eek:.W bieganiu stawy siadają :buttrock:.Rower skurcza miesnie uda i robia sie nawet do 30% krotsze niz naturalnie.Ja z kondycja nie mam problemu (sport od 7 lat,szkola sportowa :) )i na taka jazde jak ja smigam wystarcza mi ona w 10000%.Mam problemu tylko z przedramionami (jestem dosc chudy) i moje rece przypominaja raczej witki niz rece kazdego 16 latka dlatego po wizycie na torze nastepnego dnia budze sie w pozycji na "pingiwna"-rece przy ciele,bezwladnie jakby ktos nie obczajał :bigrazz: Co do kondycji proponuje bieganie i jesli chcecie mocno wytrenowac nogi polecam bieganie po schodach z obciazeniem+1,5kg na noge oraz zapobiegawczo joint teraphy z trec'a zapobiegające wycieraniu sie tkanki kostnej stawow kolanowych.pzdr :crossy: Edytowane 1 Października 2006 przez TwisterZG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Polecam Basen ja popływałem 30 min. Jak wyszedłem to na siłownie i już lepiej. A tak zawsze jak wsiadam to na stojaco i jak dodaje gazu to mnie kregosłup bolał teraz tego nie ma. Wieczorem chankle pompki i podciagania. Teraz już cool lepsza jazda...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi